συλλογη μετα καλυτερα ανεκδοτα μερος 1


H σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει:
Μυαλά μεσάνυχτα, Μάτια μισάνοιχτα, Πόδια ορθάνοιχτα!
________________________________

Ο σύγχρονος άντρας πρέπει να έχει: Μικρό κινητό τηλέφωνο, Μεγάλο ακίνητο, Μυαλό αεικίνητο, Αεροδυναμικό αυτοκίνητο και Πουλί ευκίνητο!
________________________________

Η διαφορά μεταξύ φόβου και τρόμου είναι ότι ΦΟΒΟΣ είναι αυτό που νοιώθεις την πρώτη φορά που διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να πηδήξεις γιά δεύτερη φορά συνεχώς και ΤΡΟΜΟΣ είναι αυτό που νοιώθεις την δεύτερη φορά που διαπιστώνεις ότι ούτε μιά φορά δεν είσαι ικανός να πηδήξεις!
________________________________



Συναντιώνται δυό Λαρισαίοι στην πλατεία της Λάρισας,  κουστουμαρισμένοι  με μαντηλάκι στο αριστερό πέτο του σακκακιού τους και ρωτάει ο πρώτος τον άλλο, Σεγάμσαν; και του απαντάει ο δεύτερος, Οχι σε βαφτίσια!
________________________________

Τρεις ξανθιές κατεβαίνουν με το ασανσέρ να πάνε γιά καφέ (στην πλατεία, φυσικά) και γιά ψώνια (στην πλατεία, φυσικά). Ξαφνικά, η πρώτη βλέπει ένα λεκέ κάτω. Σκύβει, βρέχει το δάκτυλό της, το φέρνει στο στόμα της, το δοκιμάζει και λέει: “Κορίτσια! Σπέρμα!” “Μπα; Τι λες;”, λέει η δεύτερη και  επαναλαμβάνει την κίνηση. Μόλις δοκιμάζει κι’ αυτή, λέει με απόλαυση: ”Μμμμ! Και είναι και φρεσκότατο!”. Σκύβει και η τρίτη, δοκιμάζει κι’ αυτή και λέει με σιγουριά: ”Και ΔΕΝ είναι και από την γειτονιά μας!”.
________________________________

Γιατί οι σούπερ γκόμενες να μην αποκαλούνται ΑΓΡΙΟΜΟΥΝΟΙ όπως λέμε ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΙ;
________________________________


Πως θα ξεχωρίσεις 20 πουτάνες μέσα σε μιά συγκέντρωση 20.000 γυναικών; (ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην τύχη!)